Main Registration

Login

Welcome Guest | RSSFriday, 2024-03-29, 1:43 AM
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Test category » ucoz.com hakinda » ucoz .com hakinda
ucoz .com hakinda
volongotoDate: Saturday, 2010-04-03, 12:23 PM | Message # 1
Major general
Group: Administrators
Messages: 457
Reputation: 0
Status: Offline
ucoz.com Türkiye'de çok bilinmese de Dünya'da gelişmekte olan servisler arasında yer aldığı söylenmektedir. Üyelerine bedava site servisi sağlayan ucoz.com; her sitenin kendine ait blog, forum, dosya yöneticisi, media player, üyelik sistemi, ziyaretçi defteri, yorum yapabilme, ayrıntılı istatistikler, ip engelleme, url engelleme gibi hizmetleri sunarken aynı zamanda gold üyelik sistemiyle de bunlara ek özelliklere sahiptir.

Sayfa tasarımı Html kodları ile düzenleme, BB kodları ile düzenleme ve Görüntülü düzenleme olarak 3 değişik şekilde aynı anda yapılabilmektedir.

Güvenlik açısından ve sürekliliği sağlamak amacıyla üyelerinin açtığı ücretsiz siteleri 30 gün boyunca botlara karşı kapalı tutmakta, bu sürenin sonunda robots.txt diye adlandırılan ve sayfanın görünürlüğünü değiştirmek için kullanılan dosyayı üyenin değiştirebilmesine imkan vermektedir.

Bir çok eklenti barındıran bu servisi kullanırken neredeyse hiçbir şekilde internetten kodlar aramanıza ve bunları kullanmayı öğrenmek için zaman harcamanıza gerek kalmayacaktır.

Sağladığı bu hizmetler bir çok dilde olmasına karşın Türkçe seçeneği mevcut değildir ancak kullanıcılar sahip olduğu adreslerin temalarını, eklentilerini, uygulamalarını, kısacası tüm içeriğini istediği gibi değiştirebilmekte, dolayısıyla Türkçeleştirebilmektedir.

 
Forum » Test category » ucoz.com hakinda » ucoz .com hakinda
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright MyCorp © 2024