Main Registration

Login

Welcome Guest | RSSFriday, 2024-03-29, 3:03 AM
Menu du site

Tag Board

Our poll
sitenin orani nasil
Total of answers: 14

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Main » 2011 » December » 10 » Cübbeden mafya çıktı!
5:41 PM
Cübbeden mafya çıktı!

10 Aralık 2011 Cumartesi

Cübbeden mafya çıktı!

Cübbeli Ahmet Hoca’nın gözaltına alındığı soruşturmada Emniyet sarsıcı bağlantılara ulaştı.

Karagümrük çetesi’ne düzenlenen operasyonda iki korumasıyla birlikte gözaltına alınan "Cübbeli Ahmet” lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü’nün fuhuş, kadın ticareti, tehdit ve mafya grupları ile ilişkili olduğu iddia edildi. Cübbeli Ahmet Hoca ve Nejat Ergin ile birlikte gözaltına alınan 12 zanlı tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildiler.

Cübbeli Ahmet Hoca hakkındaki iddialar polisin Karagümrük çetesini takip etmesi ile başladı. İddiaya göre Organize Suçlarla Mücadele Polisi mahkeme kararı ile Karagümrük çetesini takibe aldı.

Karagümrük dinlemesine takıldı

Takip sırasında Ahmet Mahmut Ünlü ve yakın adamlarının çete üyeleri ile görüştüğü tespit edildi. Cemaat-Mafya arasında şifreli konuşmalar geçince mahkeme kararı ile polis Cübbeli Ahmet Hoca ve adamlarını da teknik ve fiziki takibe aldı. Yapılan takip sonunda Cübbeli Ahmet Hoca’nın kamuoyuna yansıyan şantaj amaçlı seks görüntülerini yayan kişilerin bulunması için Karagümrük çetesinden yardım istediği iddia edildi. Görüntüler üzerine Cübbeli ile mafya Nejat Ergin arasında telefonda şu görüşme geçti:

Cüppelinin şoförü M.A. Melemez: Nejat beyle mi görüşüyoruz?
Çete lideri Nejat Ergin: Benim.
Cüppelinin şoförü M.A. Melemez: Cübbeli Ahmet Hoca görüşecekti de efendim bir saniye
Çete lideri Nejat Ergin: Tamam. Hocam ellerinden öperim nasılsınız?
Cüppeli Ahmet Hoca: Ben öperim abim buyur abim nasılsınız?

Bu görüşme üzerine Cübbeli hocanın kayınbiraderleri çete üyeleri ile bir araya geldi ve Ahmet Mahmut Ünlü’nün taleplerini ilettiler. O görüşmeyi polis kamerasın saniye saniye kaydetti. Seks görüntüleri ile şantaj yapan kişinin Cübbelinin eski koruması Hamit Duysak olduğu öne sürüldü. Mafyayı takip eden polis, Uysak’ın darp edilme anını bile görüntülemeyi başardı.

Kadın ticareti yaptığı iddialar arasında

Ayrıca polis tutanaklarına göre Cübbeli Ahmet Hoca’nın Sedat Peker ile de bağlantılı olduğu öne sürüldü. İddiaya göre cezaevinde bulunan Peker, Cübbeli Hoca’ya masaj koltuğu hediye etti. Cübbeli ise Peker’e mektup yazarak İsmailağa Cemaati’nin önde gelen isimlerinden Avni Özsalih’i şikâyet etti. İddiaya göre yaşanan kadın trafiği de yine teknik ve fiziki takibe takıldı. İddiaya göre Ünlü’nün sağ kolu ve karakutusu olarak bilinen Barış Sezer ve şoförü Mehmet Ali Melemez fuhuş yapması için Cübbeli Hoca’ya kadın temin ettiler. Barış Sezek’in Cübbeli Hoca’ya kadın temin etmek için Kazakistan ve Fas’a bile gittiği öne sürüldü.

Fuhuş şifreli yapıldı

İddiaya göre zanlıların yaptığı şifreli konuşmalarda savcılık tarafından deşifre edildi. Zanlıların hayat kadını için "Seyit-Talebe”, fuhşa aracılık eden ve kadınlara verilen para için "Zekat” dedikleri iddia edildi. Kadınlar için yapılan pazarlıkta ise "bu gömlekler 200 dolar tutuyor” gibi ifadelerin kullanıldığı iddia edildi. Ayrıca Cübbeli Ahmet Hoca’nın uygunsuz görüntülerini ele geçiren kişinin "Balatlı Hakan” adıda birisi olduğu iddia edildi. İddiaya göre Balatlı Hakan, Cübbeli Ahmet Hoca’dan görüntülerin karşılığında 50 bin lira para istedi. Bunun üzerine Cübbeli bu kişiden kurtulmak içinde çete lideri Abdullah Nezir Yıldız’dan yardım istedi. (Taraf)

Views: 1124 | Added by: volongoto | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Search

Calendar
«  December 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Entries archive

Site friends
  • bedava site yapimi

  • AGAHI
    Newroz Piroz Bè
    Tavsançali.ucoz.com
    Panoya Agahi
    Céjna Qurbanè Piroz Bé



    Tavsançali.ucoz.com
    Copyright MyCorp © 2024