Main Registration

Login

Welcome Guest | RSSTuesday, 2024-04-16, 8:22 PM
Menu du site

Tag Board

Our poll
sitenin orani nasil
Total of answers: 14

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Main » 2011 » May » 26 » ‘Blok adayları Meclis’e giderse Kürt ve Türk gençleri el ele dolaşacak’
7:16 PM
‘Blok adayları Meclis’e giderse Kürt ve Türk gençleri el ele dolaşacak’
 21 Mayıs 2011 17:38

BDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Tuncer Bakırhan, hükümetin Kürtleri tanımadığını belirterek, blok adaylarının parlamentoya girmesi durumunda ise Kürt ve Türk gençlerinin Konya, Trabzon ve Diyarbakır’da el ele dolaşacaklarını söyledi.Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloğu’nun desteklediği Konya Bağımsız Milletvekili Adayı Hacı Mehmet Bozdağ, seçim çalışmaları kapsamında Konya’nın Kulu İlçesi ve beldelerinde seçim bürosu açılışları yaptı. Açılışlara Hacı Mehmet Bozdağ’ın yanı sıra BDP MYK üyesi Şirin Altay, BDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Tuncer Bakırhan, BDP il ve ilçe yöneticileri katıldı. Açılışlar öncesi yaklaşık 600 araçla konvoy halinde köyler gezilirken, yurttaşlar Hacı Mehmet Bozdağ’a yoğun ilgi gösterdi. Açılışlarda sık sık "Bijî serok Apo”, "Şehîd namirin” sloganları atılırken seçim büro açılışları miting havasında geçti. Açılışa yöresel kıyafetlerle katılan kadınların başörtülerinde PKK bayrakları ise dikkat çekti.

‘AKP sahte Müslümanlık yapıyor’

Konya’nın Kulu İlçesi merkez seçim bürosunun açılışında konuşan BDP Eşbaşkan Yardımcısı Tuncel Bakırhan, 86 yıllık inkar ve imha politikalarının son bulması için yaptıkları çağrılar nedeniyle arkadaşlarının vetoyla yüz yüze geldiğini belirterek, Başbakan’ın son açıklamalarından hükümetin artık Kürtleri tanımadığını söyledi. AKP’nin sahte Müslümanlık yaparak, Kürtleri kandırdığını kaydeden Bakırhan, "Bir yandan çocuklarımızı öldürüyor. Bir yandan dilimizi yasaklıyor. Diğer yandan köyümüze gelip din üzerinden bizi kandırıyor. AKP bunu çok iyi bilsin Konya Kürtleri artık AKP’ye tek oy bile vermeyecektir” dedi. Blok adaylarının parlamentoya girdiğinde Kürt ve Türk halkının beraber yaşayacak bir ortam yaratacaklarını belirten Bakırhan, Konya, Trabzon ve Diyarbakır’da Kürt ve Türk gençlerinin el ele gezeceklerini ifade etti.

AKP’nin halka "Bağmsız adaylara oy verirseniz, oylar MHP’ye gidecek” dediğini belirten Konya Bağımsız Milletvekili adayı Hacı Mehmet Bozdağ ise Tavşançalı beldesinde yaptığı konuşmada, AKP’nin Alparslan Türkeş’in oğlunu aday göstererek MHP zihniyetine hizmet ettiğinin ortaya çıkığını vurguladı. Son zamanlarda yapılan operasyonlara dikkat çeken Bozdağ, "30′a yakın evladımızı kaybettik. Yine arkadaşlarımız cezaevlerine alınıyorlar. Emin olunki biz o parlamentoda yerimizi alacağız ve sizi orada en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Views: 1175 | Added by: volongoto | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Search

Calendar
«  May 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Entries archive

Site friends
  • bedava site yapimi

  • AGAHI
    Newroz Piroz Bè
    Tavsançali.ucoz.com
    Panoya Agahi
    Céjna Qurbanè Piroz Bé



    Tavsançali.ucoz.com
    Copyright MyCorp © 2024